Restaurace U Opla v Rajhradě

www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU 15. – 19.4.2019 

11 – 14 hod.

 

 

Pondělí 15.4.

Čočková (A:1,9)

I. Srbské vepřové rizoto sypané strouhaným sýrem, okurek (A:7)

II. Grilovaný hermelín s brusinkami, steakové hranolky (A:7,12)

III. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

 

Úterý 16.4.

Kmínová s vejcem (A:1,3,9)

I. Segedínský guláš, houskový knedlík (A:1,3,7)

II. Grilovaný hermelín s brusinkami, steakové hranolky (A:7,12)

III. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

 

Středa 17.4.

Hovězí s játrovými knedlíčky (A:1,3,9)

I. Francouzské brambory, zelný salát (A:3,7)

II. Grilovaný hermelín s brusinkami, steakové hranolky (A:7,12)

III. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

 

Čtvrtek 18.4. - Zelený čtvrtek

Frankfurtská (A:1,7,9)

I. Dušený špenát, sázená vejce (volská oka), vařené brambory (A:1,3,7)

II. Grilovaný hermelín s brusinkami, steakové hranolky (A:7,12)

III. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

 

 

V době velikonočních svátků 19.4. Velký pátek - 22.4. Velikonoční pondělí

                                           nevaříme

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I.      84,- Kč

II.     94,- Kč

III.   94,- Kč

 

Přejeme Vám dobrou chuť.

 

Příjemné prožití velikonočních svátků

přeje kolektiv Restaurace U Opla