www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  17. - 21.6.2019

11 – 14 hod.

 

Pondělí 17.6.

Hovězí s masem a nudlemi (A:1,3,9)

I. Pečené kuře po srbsku, vařené brambory

II. Vepřová krkovička na tymiánu a smetaně, americké brambory (A:1,7)

III. Mozzarella s rajčaty, opečené toasty (A:1,7)

 

Úterý 18.6.

Kari vývar (A:1,3,9)

I. Rajská omáčka, vařené hovězí maso, houskový knedlík (A:1,3,7,9)

II. Vepřová krkovička na tymiánu a smetaně, americké brambory (A:1,7)

III. Mozzarella s rajčaty, opečené toasty (A:1,7)

 

Středa 19.6.

Špenátová (A:1,3,7,9)

I. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (A:1,3,7,9,10)

II. Vepřová krkovička na tymiánu a smetaně, americké brambory (A:1,7)

III. Mozzarella s rajčaty, opečené toasty (A:1,7)

 

Čtvrtek 20.6.

Frankfurtská (A:1,7,9)

I. Kuřecí prsíčka na houbách, dušená rýže (A:1)

II. Vepřová krkovička na tymiánu a smetaně, americké brambory (A:1,7)

III. Mozzarella s rajčaty, opečené toasty (A:1,7)

 

Pátek 21.6.

Minestrone (A:1,3,9)

I. Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík (A:1,3)

II. Vepřová krkovička na tymiánu a smetaně, americké brambory (A:1,7)

III. Mozzarella s rajčaty, opečené toasty (A:1,7)

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I. 84,- Kč

II. 94,- Kč

III . 94,- Kč

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť.